ЗА НАС

МАПМЕДИА ЕООД е създадена в София с основен предмет на дейност Географски Информационни Системи (ГИС). Структурата на продуктите е преди всичко от географски бази данни, едроформатни карти и атласи. Продуктите излизат на пазара с марката ГЛОБАЛ, регистрирана през 1990 год.
  • Географската информация, съчетана с друга като икономика, екология, води, история и др. e търсенa от голяма група потребители. Компанията оперира както на българския пазар, така и на Балканите, Европа и по света.
  • Основните клиенти са държавната администрация, бизнеса и гражданите. Продуктите се ползват от всички нива на държавната администрация – на централно, регионално и местно ниво, започвайки от Президентството и Министерския съвет, през отрасловите министерства и ведомства и се стигне до областните и общинските администрации и кметствата в България. През 2006 год. по обществена поръчка от Министерство на околната среда и водите дружеството изготви бази данни и “Водностопанска карта на Р България” в мащаб 1:200 000.
  • Сериозен клиент на компанията са чуждите посолства в София. Продукти с марка ГЛОБАЛ се намират и в библиотеката на Държавния Департамент на САЩ във Вашингтон.
  • Голям дял от клиентите са инвеститори в областта на недвижимите имоти, земеделските земи, туризма, енергетиката и екологията.
  • Формулата на успеха ни е в съчетаването на съвременните информационни технологии и ГИС с качествени дизайнерски решения.
  • st_karti-copy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


3 − = две

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>